ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Παναθηναϊκός και Περιστέρι, στο παιχνίδι των αήττητων

Basket League: Παναθηναϊκός και Περιστέρι, στο παιχνίδι των αήττητων

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο παιχνίδι που κλείνει τη πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Basket League, με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες έπειτα από 7 αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ Cola έχουν κάνει το απόλυτο (7/7) στους πρώτους αγώνες της Basket League και συγκατοικούν στην κορυφή. Σήμερα (10/12) αυτό θα αλλάξει, με τους "πράσινους" να υποδέχονται το Περιστέρι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο να μείνουν η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, στο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί (Παναθηναϊκός) και αουτσάιντερ (Περιστέρι). Ακόμα κι έτσι, δεν παύει να πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να φιλοδοξεί να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται και να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί κόντρα στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο. Το Περιστέρι από την πλευρά του θα έχει για πρώτη φορά στις τάξεις του τον Τζόρνταν Κάλαχαν, ο οποίος ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες για να καλύψει το κενό του μεγάλου άτυχου της ομάδας, Κίκι Κλαρκ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ