ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Κόντρα στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός, με Άρη ο Ολυμπιακός

Basket League: Κόντρα στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός, με Άρη ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κλείνουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με τους "πράσινους" να υποδέχονται το Ρέθυμνο και τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται το Ρέθυμνο Cretan Kings (17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), στα δύο παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα της ημέρας, ο Άρης θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπάρχει περίπτωση ωστόσο να χρειαστεί να το κάνει αυτό χωρίς τον Μάικλ Κάιζερ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Γιάνις Στρέλνιεκς και Δημήτρη Αγραβάνη .

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά έπειτα από δύο εβδομάδες τον Ματ Λοτζέσκι που ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε , θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Ζάλγκιρις για την 4η αγωνιστική της EuroLeague κόντρα στο Ρέθυμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ