STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Για την πρώτη νίκη έπειτα από ένα μήνα ο Ολυμπιακός

Basket League: Για την πρώτη νίκη έπειτα από ένα μήνα ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Την πρώτη νίκη έπειτα από ένα μήνα ψάχνει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Άρη (4/3, 18:30) στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Ένας μήνας δίχως νίκη είναι πολύς για τον Ολυμπιακό . Κι όμως, από τις 3 Φεβρουαρίου έχει να κερδίσει αγώνα ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει στο μεσοδιάστημα μόνο ήττες σεEuroLeagueκαι Κύπελλο Ελλάδας. Σήμερα (4/3, 18:30), λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Άρη , τον οποίον θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League .

Αυτή θα είναι η υπ' αριθμόν 81η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος και η 42η στο ΣΕΦ, με την παράδοση να είναι σχεδόν ολοκληρωτικά "ερυθρόλευκη". Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 37 από τα προηγούμενα 41 εντός έδρας παιχνίδια και αγνοεί την ήττα από τις 26/11/2006. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αγνοεί την ήττα εδώ και καιρό και στηνBasket League,καθώς προέρχεται από 10 σερί νίκες και έχει 8-0 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 26 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο.

Ο Άρης, από την άλλη, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έπειτα από 11 αγωνιστικές με ρεκόρ 2-9. Οι "κίτρινοι" πέτυχαν τέσσερις νίκες στους προηγούμενους πέντε αγώνες και ανέβηκαν στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-10, τρεις νίκες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από μία απουσία θα έχουν και οι δύο ομάδες. Στον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα υπολογίζει τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης θα αποτελέσει τη μοναδική απουσία του Αρη στο αποψινό ματς, λόγω προβλήματος στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού.

ΣΕΦ 18:30 Ολυμπιακός - Άρης (Σχινάς - Κωνσταντινίδου - Τσολάκος)

Δείτε την βαθμολογία τηςBasket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ