ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μάχες σε όλα τα μέτωπα στην 6η αγωνιστική

ÁÅÊ - LIETKABELIS / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - LIETKABELIS / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Basket League συνεχίζεται με 5 παιχνίδια σήμερα (17/11), με τους αγώνες Κύμη - ΑΕΚ, Χολαργος - Προμηθέας και Πανιώνιος - Ρέθυμνο να ξεχωρίζουν.

Ανοίγει σήμερα (17/11) η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Basket League με 5 αγώνες, εν αναμονή του μεγάλου αυριανού (18/11) ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 παιχνίδια, με όλα να έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού υπό προϋποθέσεις όλα μπορεί να εξελιχθούν σε ντέρμπι!

Ο αγώνας ανάμεσα στην Κύμη και την ΑΕΚ (18:00) είναι αυτός που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, με την "πληγωμένη" από τραυματισμούς "Ένωση" να καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες της κόντρα στην μαχητική ομάδα της Εύβοιας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:

Ο Χολαργος υποδέχεται τον Ευρωπαίο Προμηθέα - ο οποίος αναμένεται να έχει τον νεοαποκτηθέντα Τζέικ Όντουμ στην σύνθεσή του - με στόχο να κάνει την ζημιά στους Πατρινούς.

Ο ενισχυμένος Πανιώνιος υποδέχεται το Ρέθυμνο Cretan Kings στο ντέρμπι των ουραγών της Basket League, με τον χαμένο του παιχνιδιού να αναμένεται να βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Στην Λήμνο, ο αήττητος στην έδρα του Ήφαιστος θα περιμένει με... άγριες διαθέσεις σε ένα γεμάτο γήπεδο (τρίτο συνεχόμενο sold out) τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγνοεί ακόμα την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο Λαύριο, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels, σε ακόμα ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, αφού ο νικητής θα πάρει "ανάσα" στην βαθμολογία και ο ηττημένος θα αρχίσει να... αγχώνεται, αφού θα βρεθεί πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Χολαργός - Προμηθέας (15:45)

Πανιώνιος - Ρέθυμνο (15:45)

Ήφαιστος - ΠΑΟΚ (15:45)

Λαύριο - Κολοσσός (15:45)

Κύμη - ΑΕΚ (18:00)

Α2: ΣΕ... ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με ντέρμπι σε όλα τα μέτωπα θα διεξαχθεί σήμερα (17/11) το πρώτο από τα τρία μέρη της 6ης αγωνιστικής της Α2. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 αγώνες σήμερα και έναν αύριο (Καβάλα-Ιωνικός), με την 6η αγωνιστική να ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου και τον αγώνα Αμύντας - Μαρούσι.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ηρακλής-Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου (16.30 )

Ιπποκράτης-Καστοριά (17.00)

Διαγόρας Δρ.-Απόλλων Π. (18.00 )

Εθνικός-Καρδίτσα (17.00 )

Ψυχικό-Ερμής Αγιάς (17.00)

Κόροιβος-Χαρίλαος Τρικούπης (17.00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ