STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Άρης: Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λόγω των bans

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η διοίκηση του Άρη καλείται να βρει λύση στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει μετά την επιστολή της FIBA προς την ΕΟΚ.

Ο Άρης ταλαιπωρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά την επιστολή που έστειλε η FIBA στην ΕΟΚ με την οποία ζήτησε την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς για τις ομάδες που έχουν bans από τη διεθνή ομοσπονδία.

Όσες ομάδες συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα υπέγραφαν Αμερικανούς κυρίως παίκτες που είχαν αγωνιστεί την προηγούμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατά συνέπεια τα letter of clearence βρίσκονταν στην ΕΟΚ. Σε αυτό όμως θα μπει ένα τέλος και αν μη τι άλλο οι “κίτρινοι” έχοντας ούτε λίγο ούτε πολύ οχτώ bans θα πρέπει άμεσα να καταρτίσουν ένα πλάνο έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να βρουν μια λύση.

Εντός της εβδομάδας ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Χάρης Παπαγεωργίου, θα έχει επαφή με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί και επίσημα για το τι ακριβώς ισχύει.

Επί της ουσίας τώρα. Διακανονισμοί με τους παίκτες για την αποπληρωμή των χρημάτων που τους οφείλονται υπάρχουν, ωστόσο δεν έχουν τηρηθεί. Η διοίκηση του Άρη θα πρέπει να βρει ένα σημαντικό για να καταβάλει τις δόσεις που οφείλει, την ίδια ώρα που απαιτούνται χρήματα και για την εγγυητική ενόψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ