ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης - Παναθηναϊκός: Αψιμαχία και αποβολή για Αγγέλου και Πασκουάλ

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι Βαγγέλης Αγγέλου και Τσάβι Πασκουάλ είχαν έντονη αψιμαχία μεταξύ τους και αποβλήθηκαν από τους διαιτητές του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο "Nick Galis Hall". (VIDEO)

Χωρίς τους προπονητές τους συνεχίζουν τον αγώνα στο "Nick Galis Hall" οι Άρης και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο λόγος; Μια έντονη αψιμαχία ανάμεσά τους 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου έφερε και την αποβολή τους από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Νικ Καλάθης έκανε φάουλ στον Δημήτρη Βεργίνη, διαμαρτυρήθηκε έντονα και δέχθηκε τεχνική ποινή. Ο Βαγγέλης Άγγελου αντέδρασε έντονα προς τον πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού και ο Τσάβι Πασκουάλ κινήθηκε προς την μεριά του, θέλοντας να τον ψέξει για την ενέργειά του αυτή.

Ο κόουτς του Άρη έγινε έξαλλος από την στάση του Ισπανού προπονητή και χρειάστηκε μάλιστα να τον συγκρατήσουν. Υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι από τον πάγκο τους.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ