ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης - Ολυμπιακός: Τιμήθηκαν οι Μπλατ και Βεζένκοβ

Άρης - Ολυμπιακός: Τιμήθηκαν οι Μπλατ και Βεζένκοβ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και ο Σάσα Βεζένκοβ τιμήθηκαν από την ΚΑΕ Άρης πριν από την έναρξη της αναμέτρησης των κίτρινων με τον Ολυμπιακό. (VIDEO).

Ο Άρης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό και πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης οι "κίτρινοι" δια χειρός Χάρη Παπαγεωργίου βράβευσαν τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον Σάσα Βεζένκοβ για όσα πρόσφεραν στην ομάδα τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο πρώτο μισό της σεζόν 2009/2010 εργάστηκε στον Άρη και στην επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο τιμήθηκε από τους κίτρινους.

Απαρατήρητη, όμως, δεν γινόταν να περάσει και η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος ανδρώθηκε στον Άρη. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ ανδρώθηκε στον Άρη, καθώς ήταν στις τάξεις από το 2009 και το 2015, όταν και πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα .

Ο Βεζένκοβ έπειτα από μία τριετία στην Καταλονία επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στην 4η "στροφή" της Basket League βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ο Βεζένκοβ κατά την διάρκεια της θητείας του στον Άρη αναδείχθηκε τρεις φορές καλύτερος νέος παίκτης (2013, 2014, 2015) της Basket League, ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (2015) και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (2015).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ