STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποθέωση των πρωταθλητών στο Κάραβελ

Αποθέωση των πρωταθλητών στο Κάραβελ
INTIME SPORTS

Περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την αποστολή του "τριφυλλιού" στο Κάραβελ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δείτε τα εκπληκτικά videos!

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής για 33η φορά στην ιστορία του και περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του μαζεύτηκαν για να τον υποδεχτούν στο Κάραβελ.

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των "πρασίνων" από το ΣΕΦ έφτασε στο ξενοδοχείο, λίγο μετά τις 2:00.

Από το Φιξ και μετά είχε στηθεί ένα μεγάλο πράσινο μπλόκο με τον κόσμο να αποθεώνει τους πράσινους και το πούλμαν να πηγαίνει σιγά σιγά... μέχρι τον τελικό του προορισμό. Το τι έγινε στο Κάραβελ πολύ δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λέξεις αφού περίπου 4.000 φίλαθλοι έκαναν τη νύχτα μέρα και με σκούπες ανά χείρας έστησαν το δικό του πάρτι.

Ο κόσμος φώναζε: " Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές", ενώ το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες δεν μπορούσε να πλησιάσει στο ξενοδοχείο. Οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον κάθε "πράσινο" παίκτη, με τους αθλητές του "τριφυλλιού" να έχουν βγει με σημαίες στα χέρια και πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αποθέωση Λάσμε και σκούπα...

Οι Στεφάν Λάσμε και Μάικ Μπράμος ήταν οι πρώτοι που έγιναν σύνθημα στα χείλη του κόσμου του Παναθηναϊκού, ενώ μόλις εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης έγινε πανικός.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ