STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποστολές εκτός έδρας για ΑΕΚ, Αρη

Αποστολές εκτός έδρας για ΑΕΚ, Αρη

Ο Γυμναστικός υποδέχεται την ΑΕΚ (18:30), τα Τρίκαλα τον Άρη (16:30) και η Κύμη το Ρέθυμνο (16:30) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Κάθε παιχνίδι μοιάζει με τελικό από εδώ και στο εξής για τις ομάδες που εμπλέκονται στην κούρσα της σωτηρίας στη Stoiximan.gr Basket League, με τρεις εξ αυτών να αγωνίζονται σήμερα στο δεύτερο πιάτο της 23ης αγωνιστικής. Στη Λάρισα ο Γυμναστικός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, με τους μεν γηπεδούχους να χρειάζονται τη νίκη για να αναπνεύσουν βαθμολογικά και τη δε “Ένωση” προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στα Τρίκαλα, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άρη. Κι αυτό διότι τα Τρίκαλα απέχουν μία ήττα από τον μαθηματικό υποβιβασμό στην Α2, ενώ ο Άρης χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες τις τελευταίες αγωνιστικές. Τέλος, στην Χαλκίδα η Κύμη θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο με σκοπό να σημειώσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Το Ρέθυμνο, από την άλλη, έχει βρεθεί κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τις 8 ήττες που υπέστη στα τελευταία 10 παιχνίδια και έχει εμπλακεί και αυτό στην κουβέντα περί σωτηρίας. Μόνο αδιάφορη δεν θα είναι λοιπόν η ομάδα της Κρήτης, η οποία προέρχεται και από 5 συνεχόμενες ήττες μακριά από το γήπεδό της.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Νεάπολης 18.30 ΓΛ Φάρος - ΑΕΚ (Αναστόπουλος Π.-Παντελίδης-Παφίλης)

Τ. Καμπούρης 16.30 Κύμη - Ρέθυμνο Cretan Kings (Παναγιώτου-Τζαφλέρης-Ευφραιμίδης)

Τρικάλων 16.30 Τρίκαλα BC Aries - Άρης (Μάνος-Ανδρικόπουλος-Αναστόπουλος Α.)

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ