STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα!

Απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντεκα ομάδες της Basket League τα έβαλαν με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και απειλούν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ενταση, φωνές και διαφωνίες περιελάμβανε το πρώτο μισό του ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, με το θέμα της κεντρικής χορηγίας να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τους 11 που δεν έχουν συνάψει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Ουδέτερη στάση κρατάει η ΑΕΚ - επίσης έχει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ - επί του παρόντος.

Το ΔΣ διεκόπη προσωρινά για κάποιες ανάσες των συμμετεχόντων με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μην θέλουν να αφήσουν κενό το κέντρο του γηπέδου για τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος, αν και εφόσον προκύψει συμφωνία.

Οι 11 ομάδες δεν ικανοποιήθηκαν απ' αυτό και απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα. "Ας παίξουν μόνοι τους οι τρεις που έχουν ήδη βρει χορηγό", ήταν η δική τους απάντηση.

Τελικά, οι περισσότερες ομάδες πήγαν με το μέρος του Stoiximan, η απόφαση πάρθηκε, εγκρίθηκε και μένει να επισημοποιηθεί. Έτσι ο Stoiximan θα διαδεχθεί τον ΟΠΑΠ που βρισκόταν επί σειρά ετών σε αυτή τη θέση και θα γίνει ο νέος μεγάλος χορηγός της λίγκας για τα επόμενα δυο χρόνια.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ