STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ανοίγουν την αυλαία Παναθηναϊκός και Κύμη στο ΟΑΚΑ

Ανοίγουν την αυλαία Παναθηναϊκός και Κύμη στο ΟΑΚΑ

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κύμη ανοίγει πρόωρα σήμερα (13/3, 18:00) το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Stoiximan.gr Basket League.

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού (που εν τέλει ματαιώθηκε) έκανε τελικά άνω κάτω το πρόγραμμα της... Stoiximan.gr League League . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αυλαία της 19ης αγωνιστικής να ανοίξει σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ (13/3, 18:00), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Κύμη.

Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν με τα γνωστά προβλήματα (χωρίς Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι), έχοντας στόχο να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στη μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός και η Κύμη έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με τους "πράσινους" να μετρούν ισάριθμες νίκες με 26,7 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο!

ΟΑΚΑ 18:00 Παναθηναϊκός-Κύμη (Τσώνος-Παγώνης-Καλογερόπουλος Λ.)

* Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς Γκιστ χρειάζεται ένα ριμπάουντ για να φτάσει τα 486 και να μείνει μόνος 4ος στη λίστα των ξένων του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την 18η αγωνιστική.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ