ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανοίγει η αυλαία της Basket League για την σεζόν 2018/19

ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Basket League κάνει... πρεμιέρα σήμερα (6/10), με το ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα σε Περιστέρι και ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Αυλαία και στο πρωτάθλημα της Α2.

Η στιγμή που περίμεναν οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα έφτασε. Στις 15:45 σήμερα (6/10) θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ για την Basket League της σεζόν 2018/19 στους αγώνες ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Cretan Kings και Κολοσσός H Hotels-Προμηθέας.

Η φετινή Basket League αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Σαφώς βέβαια και οι δύο "αιώνιοι", Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, βρίσκονται μία ταχύτητα πάνω. Την ίδια στιγμή όμως, όλες οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά και εμφανίζονται πανέτοιμες για μία εξαιρετική σεζόν.

Ομάδες όπως η Κυπελλούχος Ελλάδος και κάτοχος του Basketball Champions League, ΑΕΚ, ο (τρίτος την περσινή σεζόν) ΠΑΟΚ, ο ανερχόμενος Προμηθέας, το πάντα επικίνδυνο Λαύριο, ο Άρης του Βαγγέλη Αγγέλου, το Περιστέρι που επέστρεψε δυναμικά από την Α2, οι...σταθερές δυνάμεις της Basket League (Κολοσσός, Ρέθυμνο, Κύμη), ο δυναμικός Ήφαιστος Λήμνου, ο νεοφώτιστος Χολαργός και ο ιστορικός Πανιώνιος υπόσχονται πολλές συγκινήσεις, ελπίζοντας να βάλουν... ζόρια στους δύο "αιωνίους".

Μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Sport24.gr στην Basket League ΕΔΩ .

Μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα στην πεντάδα των Ελλήνων ηγετών ΕΔΩ .

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει σήμερα 4 αγώνες, με αυτόν που ξεχωρίζει να είναι αυτός του Περιστερίου με την ΑΕΚ (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) λόγω του παρελθόντος των δύο ομάδων, που παραδοσιακά έδιναν μεγάλες μάχες. Μία ώρα νωρίτερα, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον φιλόδοξο Ήφαιστο Λήμνου (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ 15.45 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Βενετόκλειο 15.45 Κολοσσός Ρ.-Προμηθέας Π.

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός-Ήφαιστος Λήμνου (Κεκλεισμένων των θυρών)

Α. Παπανδρέου 18.00 Περιστέρι-ΑΕΚ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

ΚΓ Λαυρίου 18.00 Λαύριο-Άρης

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Χολαργός

Ν. Σμύρνης 18.00 Πανιώνιος-Κύμη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2

Παράλληλα με την Basket League, πρεμιέρα θα έχουμε σήμερα (6/10) και στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2, το οποίο πάντα φέρνει συγκινήσεις. Η φετινή σεζόν δεν αναμένεται να διαφέρει, με τον Ιωνικό Νικαίας να έρχεται με φόρα από την Β Εθνική όντας κατά πολλούς το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Basket League και να ξεκινάει αμέσως από τα... βαθιά, αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Καστοριάς 17.00 Καστοριά-Χαρίλαος Τρικούπης

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ιωνικός Ν.

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Καβάλα

Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Κόροιβος

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Ηρακλής 2017

Π. Σαλπέας 13.00 Εθνικός-Ιπποκράτης

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Διαγόρας Δρ.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

Αγ. Παύλου Καλ. 17.00 Ευρώπη Πευκ.-Ερμής Αγιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ