STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναβλήθηκε το Αρης-ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε το Αρης-ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Το ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας. Την Τρίτη (13/3) θα οριστεί νέα ημερομηνία από τον ΕΣΑΚΕ.

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Το αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτό και το παιχνίδι μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, καθώς δεν ήταν δυνατό να υπάρξει επαρκή αστυνόμευση λόγω του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και του συλλαλητηρίου των οπαδών του "δικεφάλου" που είναι όλα προγραμματισμένα να γίνουν την ίδια μέρα. Ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του την προσεχή Τρίτη (13/3).

Διαβάστε παρακάτω και την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

" Μετά την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης με σχετικά έγγραφα της για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 11-3-2018 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, την τήρηση της τάξης και την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των παραγόντων, καθ’ ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης λόγω εφ’ ενός της υπ’ αριθμ 39/8-3-2018 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αφ’ ετέρου της διεξαγωγής και έτερης αθλητικής συνάντησης αυξημένης επικινδυνότητας την ίδια ημέρα και λοιπών γεγονότων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα την αναβολή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ