Αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Η 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού, που προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες και απειλεί 4.500 Ελληνίδες, κάθε χρόνο.

 

Ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχοντας στην προσπάθεια πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου μαστού αποφάσισε να ντύσει τις μπασκέτες στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που συμπίπτουν με την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη σε αυτό τον σκοπό, με την ροζ κορδέλα, ενώ πριν την έναρξη των συναντήσεων εκφωνήθηκε από τους αρχηγούς των γηπεδούχων ομάδων σχετικό ενημερωτικό μήνυμα.

 

Στην προσπάθεια πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού συμμετείχε η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνοντας την ελεύθερη είσοδο των γυναικών στο ΟΑΚΑ για την συνάντηση του περασμένου Σαββάτου (24/10) με τα Τρίκαλα Bc Aries. Επίσης, τα μέλη του επιτελείου της Ένωσης, αλλά και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Κώστας Φλεβαράκης έφεραν στο πέτο το λογότυπο για την ενημέρωση και πρόληψη του καρκινού του μαστού.

 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επίσης, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μήνυμα για την χθεσινή (25/10) παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην ενημέρωση και την πρόληψη του καρκινού του μαστού.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24