STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Προμηθέας: Για μία θέση στους τελικούς

ΑΕΚ - Προμηθέας: Για μία θέση στους τελικούς

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 5ο αγώνα των ημιτελικών της Basket League, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Η "Ένωση" υποδέχεται τους Πατρινούς (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 5ο αγώνα των ημιτελικών της Basket League, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League.

Οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί τις νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες, διατηρώντας ανέπαφες τις έδρες τους. Οι δύο τελευταίοι αγώνες μάλιστα ήταν μονόπλευρες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα. Σε έναν πέμπτο αγώνα βέβαια τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους μόνιμα απόντες Βασίλη Καββαδά και Γιόνας Ματσιούλις. Ο Προμηθέας από την πλευρά του δεν έχει κάποια απουσία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών αλλά έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να αλλάξει η απόφαση . Αν ωστόσο δεν αλλάξει κάτι, ο αγώνας θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ