Η Λουντιβίν Σανιά βάζει φωτιά στα καλοκαίρια μας! - Wags - SPORT 24
WAGS

Η Λουντιβίν Σανιά "βάζει φωτιά" στα καλοκαίρια μας!

Η Λουντιβίν Σανιά "βάζει φωτιά" στα καλοκαίρια μας!

Ο χαμένος τελικός του Euro 2016 σκόρπισε απογοήτευση στον Μπακαρί και στην Λουντιβίν Σανιά όμως λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι άφησε πίσω του την ήττα από την Πορτογαλία, κάνοντας διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι (φωτογραφίες).

Η Λουντιβίν Σανιά ήταν από τις πλέον διάσημες WAGS που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του 15ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καθώς είδε διά ζώσης όλα τα ματς της  Γαλλίας και μετά την ήττα στον τελικό (αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά ο σύζυγός της, Μπακαρί) δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λουντιβίν Σανιά: η sexy μούσα της Γαλλίας!

 

Ο χρόνος ωστόσο γιατρεύει τις πληγές, και φυσικά τις αγωνιστικές, και αυτό φάνηκε λίγες μόλις ημέρες αργότερα, με το ζευγάρι να επιλέγει ως τόπο διακοπών του το Μαϊάμι και τον φακό των παπαράτσι να απαθανατίζει την κυρία Σανιά τόσο με το μπικίνι όσο και με το sexy ολόσωμό μαγιό της.

Η Λουντιβίν Σανιά μέσα από φωτογραφίες:

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24