VIRAL

Η Κάλβο ευχήθηκε στον Ρομπέρτο με... Ακρόπολη, ο Μίτσελ σχολίασε

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρομπέρτο έχει σήμερα (10/02) γενέθλια, η Μισέλ Κάλβο του ευχήθηκε με τρυφερή τους φωτογραφία από τον Παρθενώνα και ο Μίτσελ παρενέβη.

Ρομπέρτο και Μισέλ Κάλβο βρέθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα για την εκδήλωση του ΠΣΑΠ στην οποία ο Ισπανός βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας της περσινής σεζόν. Στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής τους στην ελληνική πρωτεύουσα, επισκέφτηκαν και την Ακρόπολη.

Με μία τρυφερή φωτογραφία που έβγαλαν μαζί με φόντο τον Παρθενώνα, η Μισέλ ευχήθηκε σήμερα (10/02) στον Ρομπέρτο που κλείνει τα 31 του χρόνια. Για την ακρίβεια, τον αποθέωσε γράφοντας: "Συγχαρητήρια στον άνδρα που θαυμάζω περισσότερο σε αυτό τον κόσμο".

Ακολούθησε το "ευχαριστώ αγάπη μου" του Ρομπέρτο, αλλά και η παρέμβαση του Μίτσελ προς την Ισπανίδα ηθοποιό: "Αρχίζει να γίνεται τόσο μεγάλο όλο αυτό για σένα", ή με πιο απλά λόγια, σοβαρεύει το πράγμα!

Χαμόγελα με δάκρυα και καρδιές ακολούθησαν από την Μισέλ Κάλβο προς τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με το μήνυμα: "Τι να κάνουμε, σε εμένα έλαχε ο κλήρος να το κάνω να προσγειωθεί".

¡Infinito! Felicidades al hombre que más admiro en este mundo. #VI#mdmm#bendito26

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michelle Calvó (@michellec_p) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ