VIRAL

Βάλε 'τρίποντο' και κλείσε από τώρα θέση στο Βελιγράδι

Βάλε 'τρίποντο' και κλείσε από τώρα θέση στο Βελιγράδι

Θέλουμε η Ευρωλίγκα και φέτος να έχει χρώμα ελληνικό. Και θέλουμε να είμαστε εκεί όταν συμβεί.

Η ιστορία έχει αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, όταν μιλάμε για Final Four, ακόμα και να προκριθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Πειράζει που θέλουμε να γυρίσουμε πρωταθλητές;

Ανεξάρτητα από τι θα γίνει τελικά ένα είναι το σίγουρο: το 18-24 TRAVEL έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Final Four... και όχι δεν είναι ball fake.

Οι οδικές εκδρομές που διοργανώνουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν στο επίκεντρο όλους εκείνους που περιμένουν να κάνουν ένα time out και να βρεθούν πάντα με τον πιο προσιτό και οικονομικό τρόπο εκεί που θα χτυπήσει φέτος δυνατά η καρδιά του μπάσκετ.

Και δε σταματούν εκεί. Βάζουν καλάθι με το πιο πρωτότυπο τρόπο γιατί στο 18-24 TRAVEL δεν διοργανώνουν ποτέ οπαδικές εκδρομές.

Εδώ και χρόνια έχουν καταφέρει να κατακτήσουν ένα άλλο κοινό. Αυτό που στόχος του είναι να συνδυάσει τη συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός με την αίσθηση μιας παρεΐστικης εκδρομής. Γι’ αυτό αν καταφέρουν να βρεθούν και οι δύο ομάδες στο Βελιγράδι θα διαθέτουν τη μοναδική "μικτή" συμμετοχή στο μεγαλύτερο μπασκετικό event της Ευρώπης.

Βάλε 'τρίποντο' και κλείσε από τώρα θέση στο Βελιγράδι

Στο επίκεντρο θα είναι φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες και μάλιστα όχι μόνοι τους αφού πολλές φορές μια τέτοια εκδρομή είναι μια ευκαιρία οικογενειακής απόδρασης από την καθημερινότητα, παρέα με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Σε μια εκδρομή που το παιχνίδι συνδυάζεται με ψώνια, φαγητό και διασκέδαση όλοι μπορούν να μείνουν ευχαριστημένοι.

Βάλε 'τρίποντο' και κλείσε από τώρα θέση στο Βελιγράδι

Ακόμα και αν λοιπόν η σύντροφός σου θέλει να σε ακολουθήσει ως στο Βελιγράδι αλλά όχι και μέχρι την είσοδο του Kombank Arena, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις για να μη πλήξει. Αρκεί μια βόλτα μόνο στην Michailova για να την πείσει. Στον πιο εμπορικό δρόμο του Βελιγραδίου γεμάτο εμπορικά καταστήματα, καφέ και όχι μόνο, σίγουρα θα βρει περισσότερα από αυτά που ψάχνει. Όσο για τα αξιοθέατα αξίζει να τα εξερευνήσετε μαζί.

Το 18-24 έχει ξανακάνει το πείραμα πολλές φορές, πείραμα που έχει πετύχει. Γι’ αυτό και δεν αλλάζουν τη συνταγή. Απευθύνονται σε όλους αυτούς που έχουν την κουλτούρα και τη συμπεριφορά ενός ευρωπαίου φιλάθλου και όχι οπαδού. Σε αυτούς που θα ταξιδέψουν παρέα ακόμη και αν υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες. Σε αυτούς που μετά τον αγώνα οποίο χρώμα κι αν έχει η ομάδα τους θα επιλέξουν να ανακαλύψουν παρέα τι χρώμα έχει η νυχτερινή ζωή στο Βελιγράδι. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Βάλε 'τρίποντο' και κλείσε από τώρα θέση στο Βελιγράδι

Δεν έχει σημασία αν είσαι κόκκινος ή πράσινος. Για εκείνους, η μεγαλύτερή επιτυχία είναι ότι οι άνθρωποι που φορούν διαφορετικά κασκόλ επιλέγουν να ταξιδεύουν στις διπλανές θέσεις.

Αν και εσύ ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία φιλάθλου και αν πραγματικά θέλεις να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, φρόντισε να την αναζητήσεις στην πιο οικονομική τιμή. Το 18-24 κάνει το τζάμπολ και ξεκινάει το παιχνίδι! Κλείσε θέση νωρίς, γιατί όσο νωρίτερα, τόσο φτηνότερα!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ