VIRAL

To twitter τρολάρει τον πρίγκιπα Χάρι... Κέιν!

Britain's Prince Harry and his wife Meghan Markle leave after their wedding ceremony, at St. George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, near London, England, Saturday, May 19, 2018. (Gareth Fuller/pool photo via AP)
Britain's Prince Harry and his wife Meghan Markle leave after their wedding ceremony, at St. George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, near London, England, Saturday, May 19, 2018. (Gareth Fuller/pool photo via AP) AP

Χαμός στα social media της Αγγλίας με τον σημερινό βασιλικό γάμο. Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι είπαν να εκμεταλλευτούν την συνωνυμία του γαλαζοαίματου με τον Χάρι Κέιν και να επιδοθούν σε μία σειρά από αστεία tweets!

Είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς. Πολλά δισεκατομμύρια μάτια σε όλο τον κόσμο ήταν στραμμένα στην σημερινή γαμήλια τελετή προς τιμήν του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Αυτό όμως δεν ήταν ικανό να... σταματήσει τους troll της Αγγλίας να μην σχολιάσουν. Μάλιστα πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να αστειευτούν με το όνομα του πρίγκιπα Χάρι.

Πιο συγκεκριμένα, πολλά tweets τρόλαραν την συνωνυμία του επιθετικού της Τότεναμ Χάρι Κέιν με τον γαλαζοαίματο. Όπως ήταν λογικό το Twitter πήρε φωτιά, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ αστείο.

Δείτε τα:

Photo credits: AP Images/Gareth Fuller

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ