VIRAL

Το Sport24.gr σήκωσε την κούπα στο EuroLeague Escape Room

Το Sport24.gr σήκωσε την κούπα στο EuroLeague Escape Room

Το Sport24.gr απέδρασε από το EuroLeague Escape Room πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα sites της 24Media και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή!

Το μίνι πρωτάθλημα της 24Media, με πέντε sites του ομίλου να επισκέπτονται το EuroLeague Escape Room για να λύσουν γρίφους και να αποδράσουν, ολοκληρώθηκε.

Η κούπα κατέληξε στα χέρια του Sport24.gr, που απέδρασε από το δωμάτιο στον καλύτερο χρόνο από το Ladylike.gr, το News247.gr, το Contra.gr και το Oneman.gr. Για την ακρίβεια, τα δύο τελευταία δεν κατάφεραν καν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Η μάχη μεταξύ των τριών πρώτων ήταν σπουδαία και κρίθηκε μόλις για λίγα δευτερόλεπτα. Το Sport24.gr βγήκε με το τρόπαιο, 7 λεπτά πριν μηδενίσει το χρονόμετρο, σχεδόν μισό λεπτό αργότερα απέδρασε το Ladylike.gr, ενώ το News247.gr ολοκλήρωσε την αποστολή του, 6 λεπτά πριν λήξει ο χρόνος. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για... τιτανομαχία!

Όσον αφορά στο Contra.gr, κάπου χάθηκαν, ενώ το Oneman.gr σχεδόν γελοιοποίησε την 24Media με την εμφάνισή του. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά. Σημασία έχει πως όλοι λίγο-πολύ ευχαριστήθηκαν την εμπειρία του EuroLeague Escape Room.

Το Sport24.gr σήκωσε την κούπα στο EuroLeague Escape Room
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Λογικό είναι άλλωστε, αφού πρόκειται για μία πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα των adventure games, την οποία μπορείτε να ζήσετε πηγαίνοντας στο χώρο του GAME OVER, στον 1ο όροφο του Village Shopping & more στου Ρέντη.

Μάλιστα, για όλους εσάς, που δεν ανήκετε στην 24Media, το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room δεν είναι απλά μια εμπειρία, αλλά και μια ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της EuroLeague. Πώς; Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από το να περάσουν καλά, λύνοντας γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο, προκειμένου να αποδράσουν από το δωμάτιο, μπαίνουν σε κλήρωση, όπου μία τυχερή παρέα 3-6 ατόμων θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη από τις 18 έως τις 21 Μαΐου, για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four!

Γι' αυτό μην αργείτε! Μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Κάντε την κράτησή σας ΕΔΩ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ