VIRAL

Τα σνακ στον αγώνα είναι είναι η μισή απόλαυση

Τα σνακ στον αγώνα είναι είναι η μισή απόλαυση

Απ'τον καναπέ δεν μπορείς να επηρεάσεις τον αγώνα, αλλά το σνακ μπορείς να το πάρεις στα χέρια σου. Κυριολεκτικά.

Τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη. Ακολουθούν την μπάλα. Αυτήν που κυλάει στο χορτάρι και διεκδικείται σε σκληρά τάκλινγκ. Αυτήν που ταξιδεύει στον αέρα για βρει σίδερο ή διχτάκι. Όλη η προσοχή είναι στην οθόνη, στους παίκτες.

Δεν παίζεις, αλλά δεν μπορείς και να είσαι χαλαρός. Είσαι ο χορός στην αρχαία τραγωδία. Δεν πρωταγωνιστείς, αλλά δεν είσαι και αμέτοχος. Συμμετέχεις, έστω κι απ'τον καναπέ, έστω και όχι εντός γηπέδου.

Χρειάζεσαι μια συνοδεία. Κάτι ελαφρύ, εύκολο, γευστικό και ποιοτικό. Το τι θα τσιμπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει γίνει αιτία άπειρων καυγάδων μέσα στις παρέες. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν σέβονται και σου χαλάνε το ματς επειδή διαρκώς ζητάνε κάτι.

Πιάτο, χαρτί, πιρούνι, ποτήρι. " Να αλλάξουμε θέση γιατί θέλω κάπου να ακουμπάω το πιάτο μου, πιάσε λίγο τις χαρτοπετσέτες, που να ακουμπήσω αυτό, φέρε λίγο το άλλο".

Σκάσε ρε φίλε, μπάλα βλέπουμε, μην ενοχλείς, μαζευτήκαμε για να παρακολουθήσουμε κάτι, όχι για να κάνουμε τον μυστικό δείπνο. Πάρε το σακουλάκι σου μπροστά στα χέρια σου και τσίμπα.

Όπως παλιά στο γήπεδο, που ο καθένας είχε το σακουλάκι του και τσιμπούσε φυστίκια, ηλιόσπορους, τέτοια. Έχεις δει ποτέ κανέναν στο γήπεδο να τρώει και να ενοχλεί τον διπλανό του;

Τα σνακ στον αγώνα είναι είναι η μισή απόλαυση

Πιάνεις ένα σακουλάκι κριτσινάκια Μικιό από την Κρητών Artos, το ανοίγεις, το βάζεις μπροστά σου κι είσαι ωραίος. Δεν χρειάζεται να παίρνεις το βλέμμα σου απ'την δράση, δεν ενοχλείς κανέναν, δεν θες τραπέζι μπροστά σου, τίποτα.

Το πολύ-πολύ να τσακωθείς για το ποιος θα πάρει αυτά με το ελαιόλαδο, ποιος θέλει με γραβιέρα και φέτα και γιατί πήραμε μόνο δύο με λιαστή ντομάτα. Μικιό το κακό. Τα κρατάς με το αριστερό, τσιμπάς με το δεξί, αραχτός και προσηλωμένος στη δράση.

Τα σνακ στον αγώνα είναι είναι η μισή απόλαυση

Μπορεί ποδόσφαιρο και μπάσκετ να έχουν αλλάξει, αλλά η ανάγκη για σνακ την ώρα του αγώνα παραμένει ίδια κι απαραλλάχτη. Είτε μόνος είτε με παρέα, θες κάτι ελαφρύ, εύκολο, γρήγορο, άνετο, γευστικό.

Κι αν είσαι μερακλής και ικανοποιημένος απ'την εξέλιξη του αγώνα, μπορείς πάντα να πας απ'τα κριτσινάκια Μικιό στα παξιμάδια της Κρητών Artos. Διαλέγεις γεύση και παίζεις την μπάλα σου με τα συνοδευτικά. Φτιάχνεις ντάκους με το κρίθινο ντακάκι, βάζεις τυροκαυτερή πάνω στις κουλουρίτσες με λιναρόσπορο , πετάς τίποτα σολωμούς πάνω στα παξιμάδια με λιαστή ντομάτα και ελιές, σαλάμια πάνω σ'αυτά με γραβιέρα και φέτα, χαμός.

Τα σνακ στον αγώνα είναι είναι η μισή απόλαυση

Όρεξη να υπάρχει και κέφι μετά από καλό αποτέλεσμα. Κι εντάξει, το πόσο θα έρθει το ματς δεν μπορείς να το επηρεάσεις, ούτε το πόσο καλό θα είναι. Αλλά το σνακ είναι δική σου υπόθεση, και την ποιότητα ελέγχεις και το πόσο θα σε ικανοποιήσει. Είτε πας με το Μικιό της Κρητών Artos, είτε με επιλογή απ'τα παξιμάδια, το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

Τα σνακ στον αγώνα είναι είναι η μισή απόλαυση

Photo Credits: Νικόλας Μάστορας

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ