Τα SMS του Τσουκαλά και άλλων μεγάλων μορφών στον Άγιο Βασίλη

Τα SMS του Τσουκαλά και άλλων μεγάλων μορφών στον Άγιο Βασίλη

Τάκης Τσουκαλάς και άλλες μεγάλες μορφές έστειλαν μήνυμα στον Άγιο Βασίλη. Εκείνος με τη σειρά του, ενοχλήθηκε και τους έκραξε! Διαβάστε τους διαλόγους.

Όλοι κάτι θέλουμε από τον Άγιο, αλλά όσοι είναι άρρωστοι με την μπάλα θέλουν λίγα και συγκεκριμένα πράγματα. Είτε είναι αθλητές, είτε 'σχολιαστές', είτε κολλημένοι οπαδοί θέλουν ό, τι κι εσύ: ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΓΚΑΝΤΑΜΝΙΤ. ΤΙ ΑΛΛΟ; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Έτσι και αυτές οι 5 μορφές που ακολουθούν, έστειλαν SMS στον Άγιο Βασίλη για να του ζητήσουν ως δώρο κάτι ανάλογο. Ντάξει, όχι όλοι, κάποιοι κοίταξαν μόνο την πάρτη τους, αλλά OK, δικό τους δώρο είναι, φωτιά το βάζουνε και το καίνε, δεν μας θα μας ρωτήσουν κιόλας.

Για τσέκαρε τα ελεεινά μηνυματάκια που αντάλλαξαν με τον Santa Claus και τις πιο "δεν σε χάλασε" απαντήσεις που θα μπορούσε να τους στείλει ο χοντρός με τα κόκκινα.

 

#1 ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

 

#2 ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

 

#3 ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

 

#4 ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

 

#5 ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24