SPORTS & GOSSIP

Χωρίζει η πιο σέξι WAG του Euro από τον Τζεμαϊλί

Χωρίζει η πιο σέξι WAG του Euro από τον Τζεμαϊλί

Η κρίση στον γάμο της πιο σέξι οπαδού του Euro 2016, Εριόνα Σουλεϊμάνι και του Μπλέριμ Τζεμαϊλί οδήγησε το ζευγάρι στο διαζύγιο.

Μετά από δύο χρόνια γάμου, ο Μπλέριμ Τζεμαϊλί και η Εριόνα Σουλεϊμάνι θα ακολουθήσουν - όπως όλα δείχνουν - χωριστούς δρόμους, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε την Παρασκευή (24/11) αίτηση διαζυγίου.

Ο Τζεμαϊλί ξεκίνησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για το διαζύγιο και μέσω ανακοίνωσης της δικηγόρου του, ζητά από την σύζυγό του να σταματήσει να χρησιμοποιεί το επώνυμό του στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Η Εριόνα θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι στην Ιταλία με τίτλο "Le Capitane", το οποίο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (24/11) και θα παρουσιάζει τη ζωή πέντε γυναικών - συντρόφων αθλητών στη γειτονική χώρα.

Θυμηθείτε το trailer του ριάλιτι "Le capitane".

Θυμίζεται ότι το μοντέλο από την Αλβανία σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει πως "οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να κάνουν σεξ πριν από τα παιχνίδια. Πολλοί επιλέγουν να αυτοϊκανοποιηθούν" και πως "ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο σέξι ποδοσφαιριστής", ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως παντρεύτηκε ποδοσφαιριστή είπε: "Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ ποδοσφαιριστή. Αντίθετα, τους έδιωχνα".

Η Εριόνα Σουλεϊμάνι είχε "κλέψει" την παράσταση κατά τη διάρκεια του Euro 2016, με την παρουσία της στα γήπεδα της Γαλλίας για χάρη του συζύγου της.

#Luan️ #amoremio #jetajeme #ildonopiugrandedellavita

A post shared by Blog Personale (@erjona_sulejmani) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ