SPORTS & GOSSIP

Χώρισε πριν από το NBA Draft ο Ντόντσιτς

Slovenia's Luka Doncic, center, celebrates with teammates during their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match against Latvia, in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Slovenia's Luka Doncic, center, celebrates with teammates during their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match against Latvia, in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμάζεται για το άλμα στην καριέρα του, πριν παίξει όμως στο ΝΒΑ έβαλε τέλος στην σχέση που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια.

Έτοιμος για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος σε μερικές ώρες θα μάθει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Ο 19χρονος γκαρντ θα δώσει το "παρών" στο NBA Draft, όντας σε στάση αναμονής για την πόλη που θα απολαύσει το ταλέντο και τις τεράστιες δυνατότητές του.

Πέραν του επαγγελματικού, υπάρχει στην εξίσωση και το... προσωπικό. Για δεύτερη φορά στη ζωή του θα υποχρεωθεί σε ριζική αλλαγή συνηθειών, αφού από την Ισπανία θα μετακομίσει στις ΗΠΑ. Μόνος του κιόλας, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εδώ και μερικές ημέρες είναι... ελεύθερος. Στην προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρεται στο Sports Gossip , ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε τέλος στην σχέση του με την Άννα Μαρία Γκόλτες. Οι δυο τους έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ η νεαρή κοπέλα έχει σβήσει από τον προσωπικό της λογαριασμό όλες τις κοινές φωτογραφίες τους.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ