Χόρεψε Ριάνα ο Μπολτ - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Χόρεψε Ριάνα ο Μπολτ

Χόρεψε Ριάνα ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ το "έκαψε" σε κλαμπ στο Ρίο για να γιορτάσει τα επιτεύγματα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον φακό να το "συλλαμβάνει" να χορεύει προκλητικά υπό τους ήχους της Ριάνα. (VIDEO)

Μπολτ είναι ότι θέλει κάνει. Ήταν ο απόλυτος σταρ των Ολυμπιακών Αγώνων και δικαιούται να απολαύσει στιγμές ξέγνοιαστες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό έκανε το βράδυ του Σαββάτου στο Ρίο ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί χόρεψε προκλητικά με τη συνοδό του υπό τους ήχους της Ριάνα σε κλαμπ του Ρίο.

Δειτε τι έγινε:

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24