SPORTS & GOSSIP

Βιγιαφάνες: Τελικός στο ΟΑΚΑ και φανέλα Πανλευκάδιου!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήγε στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αντάλλαξε φανέλες με φίλο του που αγωνίζεται στον Πανλευκάδιο (photos)

Κάποιοι από αυτούς που είδαν τον Λούκας Βιγιαφάνιες να ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram κρατώντας φανέλα του Πανλευκάδιου, ίσως και να απόρησαν. Αρχικά για το ποιος είναι ο Πανλευκάδιος.

Αν διαβάζουν Sport24.gr, θα γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, παίρνοντας το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της για την Γ' Εθνική.

Βιγιαφάνες: Τελικός στο ΟΑΚΑ και φανέλα Πανλευκάδιου!

Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται ο φίλος του και συμπατριώτης του, Μάουρο Ραμίρο, ο οποίος τον επισκέφτηκε στην Αθήνα όπου και αντάλλαξαν τις φανέλες τους. "Ευχαριστώ φίλε", έγραψε ο παίκτης του τριφυλλιού στη λεζάντα, ενημερώνοντας στη συνέχεια ότι θα φύγει για διακοπές στην πατρίδα του.

Νωρίτερα, οι δύο Αργεντίνοι βρέθηκαν μαζί και στις εξέδρες του κλειστού του ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εκεί ο Βιγιαφάνες ανέβασε videos μέσω Instagram Story αλλά και αυτή την πανηγυρική εικόνα:

Βιγιαφάνες: Τελικός στο ΟΑΚΑ και φανέλα Πανλευκάδιου!
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ