SPORTS & GOSSIP

Το συγκινητικό "αντίο" της κυρίας Χουλτ στην κοπέλα του Π. Βλαχοδήμου

Το συγκινητικό "αντίο" της κυρίας Χουλτ στην κοπέλα του Π. Βλαχοδήμου

Η σύζυγος του Νίκλας Χουλτ, Ρεμπέκα Τελ αποχαιρέτησε μέσω Instagram τη σύντροφο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιμ.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί παρελθόν απ' το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδου ενόψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε ύστερα από 1,5 χρόνο απ' το "τριφύλλι" και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιμ, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή της συζύγου του Νίκλας Χουλτ, Ρεμπέκα Τελ, καθώς η Σουηδέζα καλλονή ήταν κολλητή με τη σύντροφο του Βλαχοδήμου, Άνι Μαρτίνες. Γι' αυτό το λόγο κι αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη φίλη της μέσα από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μηνύμα στο Instagram.

"Θα μου λείψει πάρα πολύ. Είχαμε μια υπέροχη χρονιά μαζί και για αυτό θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Το νέο έτος δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Ευχόμαστε και στους δύο τα καλύτερα και θα τα πούμε σύντομα. Σε αγαπώ...", ήταν το σχόλιο, το οποίο συνδυάστηκε με μία φωτογραφία των δύο γυναικών.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ