SPORTS & GOSSIP

Το πολυτελές σπίτι που αγόρασε στο Βελιγράδι ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic reacts after defeating France's Gael Monfils during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Vincent Thian)
Serbia's Novak Djokovic reacts after defeating France's Gael Monfils during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγόρασε ένα από τα πιο πολυτελή ρετιρέ του Βελιγραδίου, στο κέντρο της πρωτεύουσας, έναντι 500.000 ευρώ. Το προηγούμενο σπίτι που είχε στο Βελιγράδι, το χάρισε σε έναν καλό του φίλο και επαγγελματία τενίστα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι από τους πιο πετυχημένους τενίστες, αλλά κι ένας από τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο. Ο κάτοχος 12 Grand Slam τίτλων, αποφάσισε να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι Βελιγράδι, σε ρετιρέ πολυτελούς κτιρίου. Έχει τα χρήματα στο λογαριασμό του για να το κάνει...

Όπως δημοσιεύτηκε στα σερβικά MME, αγόρασε ένα από τα πιο πολυτελή ρετιρέ στο κέντρο της σερβικής πρωτεύουσας. Tο προηγούμενο σπίτι που είχε εκεί, το χάρισε σε έναν καλό του φίλο και επαγγελματία τενίστα, τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς.

Το σπίτι κόστισε 500.000 ευρώ, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και έχει τρία υπνοδωμάτια, μεγάλο καθιστικό, τρία μπάνια, τραπεζαρία και ιδιωτικό πάρκινγκ.

Ο Νόλε, ο οποίος έχει κερδίσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ μόνο από τα χρηματικά έπαθλα των τουρνουά που έχει λάβει μέρος, έχει επίσης σπίτια στο Μονακό, στο Μαϊάμι, στη Μαρβέγια και στη Νέα Υόρκη.

Το πολυτελές σπίτι που αγόρασε στο Βελιγράδι ο Τζόκοβιτς
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ