Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου του Μπέιλ - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου του Μπέιλ

Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου του Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ νοίκιασε νησί που η τιμή του ξεκινά από 100.000 ευρώ για να κάνει την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Πριν από μερικές ημέρες ο Γκάρεθ Μπέιλ υπερήφανα δήλωνε σε όλους όσους τον ακολουθούν στο twitter ότι η αγαπημένη του αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε και πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έκανε ο Ουαλός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στην αγαπημένη του.

Επέλεξε έτσι ένα ιδιωτικό νησί το οποίο βρίσκεται ανοικτά της Ιμπίθα στην Ισπανία. Το "Ταγομάγο" αποτελεί έναν προορισμό για όσους έχουν να χαλάσουν τουλάχιστον 100.000 ευρώ με την περίοδο ενοικίασης του να είναι τουλάχιστον εβδομαδιαία.

Φυσικά, οι εγκαταστάσεις του μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και δέκα ανθρώπους παρέχοντας τους βασιλικές ανέσεις. Στη βίλα που υπάρχει στο νησί πέρα από το προσωπικό το οποίο συμπεριλαμβάνει από μάγειρα μέχρι μασέρ μπορεί κανείς να βρει ακόμα και ιδιωτικό σκάφος για να κάνει το γύρο του νησιού.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το μέρος στο οποίο πήγαν:

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24