SPORTS & GOSSIP

Το νέο τατουάζ του Μέσι θυμίζει Πράνιτς και Παντίδο!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Με μια φωτογραφία στη σελίδα του στο facebook, ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε τη νίκη με 5-0 επί της Εσπανιόλ και αποκάλυψε το νέο τατουάζ του! Δείτε το.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Εσπανιόλ το βράδυ του Σαββάτου (9/9), καθώς ήταν αυτός που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Αργεντινός πανηγύρισε την επιτυχία της ομάδας του με μια φωτογραφία στο facebook, με την οποία αποκάλυψε και το νέο τατουάζ του που μας θυμίζει κάτι από... εκείνα των Ντάνιελ Πράνιτς και Νίκου Παντίδου!

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μέσι

Το νέο τατουάζ του Μέσι θυμίζει Πράνιτς και Παντίδο!

Photo: Leo Messi facebook

Τα τατουάζ των δύο πρώην "πράσινων"

Το νέο τατουάζ του Μέσι θυμίζει Πράνιτς και Παντίδο!

Photo credits: Eurokinissi

Σύμφωνα με την "AS" στο τατουάζ απεικονίζονται τα χείλη της συζύγου του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, τα οποία κοσμούν το κορμί του μετά τον γάμο του ζευγαριού το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος αποκαλύπτει το νέο τατουάζ του ολοκληρωμένο, καθώς είχε προηγηθεί μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν μόνο ένα μέρος του τον περασμένο Αύγουστο.

Το νέο τατουάζ του Μέσι θυμίζει Πράνιτς και Παντίδο!

Κεντρική photo: AP/Manu Fernandez

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ