SPORTS & GOSSIP

Το νέο ριάλιτι στην Ιταλία με πέντε σέξι WAGs ποδοσφαιριστών

Το νέο ριάλιτι στην Ιταλία με πέντε σέξι WAGs ποδοσφαιριστών

Πέντε όμορφες WAGs ρίχνονται στη... μάχη της τηλεόρασης στην Ιταλία, με τη συμμετοχή τους στο νέο ριάλιτι "Le capitane".

Ένα νέο, φιλόδοξο, με... ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον πρότζεκτ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία. Πρόκειται για το νέο ριάλιτι του "Spike TV Italy" , "Le capitane", το οποίο ξεκινά την Παρασκευή (24/11) και θα παρουσιάζει τη ζωή πέντε γυναικών - συντρόφων αθλητών στη γειτονική χώρα.

Την Τρίτη (21/11) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου ριάλιτι από το ιταλικό κανάλι, το οποίο ενημέρωσε πως μεταξύ άλλων, οι πέντε κυρίες θα μας αποκαλύπτουν και τα μυστικά των συντρόφων τους.

Πάρτε μια μικρή... γεύση.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ WAGS

Ποιες είναι όμως οι πέντε όμορφες κυρίες που θα κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό της Ιταλίας; Ας τις δούμε αναλυτικά μία προς μία.

Εριόνα Σουλεϊμάνι: Μοντέλο από την Αλβανία, το 2015 παντρεύτηκε τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί, πρώην άσο των Νάπολι, Τζένοα και Μπολόνια.

Τζέσικα Μελένα: Σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο Τσίρο Ιμόμπιλε.

Εμιλί Νεφ Ναφ: Έγινε γνωστή όταν πήρε μέρος και βγήκε νικήτρια στην τρίτη έκδοση του γνωστού ριάλιτι "Secret Story". Ήταν παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ζερεμί Μενέζ.

Μικέλα Περσίκο: Είχε όνειρο από μικρή να γίνει αθλητική δημοσιογράφος. Παράλληλα είναι μοντέλο και επιχειρηματίας και το κορίτσι του αμυντικού της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Σίλβια Σλίτι: Σύζυγος του Τζαμπάολο Πατσίνι και γνωστή επιχειρηματίας στην Ιταλία.

Photo Credits: Spike TV Italy twitter

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ