SPORTS & GOSSIP

Τα... έσπασε ο Μέσι στον γάμο του

Newlyweds Lionel Messi and Antonella Roccuzzo pose for photographers after tying the knot in Rosario, Argentina, Friday, June 30, 2017. About 250 guests, including teammates and former teammates of the Barcelona star, attended the highly anticipated ceremony. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Newlyweds Lionel Messi and Antonella Roccuzzo pose for photographers after tying the knot in Rosario, Argentina, Friday, June 30, 2017. About 250 guests, including teammates and former teammates of the Barcelona star, attended the highly anticipated ceremony. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Λιονέλ Μέσι... ξέφυγε στο πάρτι του γάμου του και χόρευε ξέφρενα μαζί με τη σύζυγό του, ανεβασμένοι στους ώμους των Μαρτίν Ντεμιτσέλις και Λουίς Σουάρες! (video)

Σε γεγονός της χρονιάς εξελίσσεται ο γάμος του Λιονέλ Μέσι και όλα όσα προκύπτουν από την τελετή, αλλά κυρίως το πάρτι που ακολούθησε. Αυτήν τη φορά ο Αργεντινός δεν ήταν ο συνήθως εγκρατής ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, αλλά... ξέφυγε τελείως.

Και πως να μην το κάνει, όταν γύρω του είχε συμπαίκτες και φίλους με την τρέλα όπως ο Λουίς Σουάρες και ο Μαρτίν Ντεμιτσέλις.

Ένα βίντεο που διέρρευσε από το πάρτι μετά από τον γάμο δείχνει τον αρχισκόρερ της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στους ώμους του συμπατριώτη του και άλλοτε διεθνή στόπερ και τη σύζυγό του, Αντονέλα, στους ώμους του Σουάρες και μαζί με το υπόλοιπο πλήθος να χορεύουν στους ρυθμούς του beat που είχε επιλέξει ο Dj.



(AP Photo/Victor R. Caivano)

Σούπερ νέα σχέδια Foosthirts και special offers

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ