SPORTS & GOSSIP

Survival με Κολιδά και Αργιανίδη ο ΟΦΗ!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ, Γεντί Κουλέ EUROKINISSI SPORTS

Κάτι από Άγιο Δομίνικο θα θυμίζει την Τετάρτη (6/9) το Γεντί Κουλέ. Πάνος Αργιανίδης και Ειρήνη Κολιδά θα συμμετάσχουν σε Survival Camp στο γήπεδο του ΟΦΗ. (PHOTO).

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Πάνος Αργιανίδης είχε κάνει γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα ετοίμαζε Survival Camps. Ο μάνατζερ ράγκμπι είχε σκοπό να διδάξει στους ενδιαφερόμενους "μαχητικότητα, σκέψη, στρατηγική, πάθος για τη νίκη, ομαδικότητα και δυναμισμό".

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram είχε ενημερώσει: "Survival Camps! Γίνε Μαχητής και κατέκτησε την κορυφή αυτό το καλοκαίρι! #survivorgr #rugby stars #summer". Ο Αργιανίδης κάνει την αρχή με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ!

Την Τετάρτη (6/9) το γήπεδο της ομάδας του Ηρακλείου στα Καμίνια θα θυμίζει... Άγιο Δομίνικο. Ο μάνατζερ ράγκμπι με την Ειρήνη κολιδά, η οποία επίσης συμμετείχε στο Survivor, θα συμμετάσχουν σε ένα survival camp, όπου το παρών θα δώσουν και παίκτες του ΟΦΗ.

"Ετοιμάσου να αγωνιστείς, να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου" αναφέρεται στην διαφημιστική αφίσα. Η είσοδος στο Γεντί Κουλέ είναι στα 5€, ενώ η συμμετοχή στα 10€.

Survival με Κολιδά και Αργιανίδη ο ΟΦΗ!
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ