SPORTS & GOSSIP

Στο κρεβάτι με τον Ρονάλντο!

Στο κρεβάτι με τον Ρονάλντο!

Ο Cristiano Ronaldo αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, επενδύοντας περισσότερα από 36 εκατ. ευρώ στην... επέκταση της σειράς CR7, η οποία αφορά και τις εταιρίες του με τα εσώρουχα, τα παπούτσια και τα αρώματα που φέρουν το όνομα του.

Έως τώρα, είχε μια σειρά με εσώρουχα, μια με παπούτσια και μια με αρώματα. Όλα με το label CR7 και πρωταγωνιστή των διαφημιστικών σποτ τον ίδιο (φευ). Ο Cristiano Ronaldo αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι στην αυτοκρατορία του: την αλυσίδα boutique hotels που θα μπορείτε να βρείτε στη Madeira, τη Lisbon (στο ιστορικό κέντρο), τη Madrid (στην Gran Via -τον πιο γνωστό δρόμο με εμπορικά καταστήματα) και τη New York (σε απόσταση... βολής από την Times Square).

Δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το project. Θα συνεργαστεί με την εταιρία Pestana Hotels (εξ ου και το πλήρες όνομα των ξενοδοχειακών μονάδων θα είναι pestanacr7), κομμάτι του ομίλου Pestana Hotel Group, το οποίο ανήκει στον Dionísio Pestana, άνθρωπο που επίσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Madeira και τυγχάνει εκ των καλύτερων φίλων του Ronaldo. Τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου θα γίνουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο στη Madeira (το ξενοδοχείο έχει 48 δωμάτια και μια σουίτα με το όνομα Ronaldo CR7 Rooftop Suite), αυτά της Lisbon τον Αύγουστο, ενώ το ξενοδοχείο στη New York θα ανοίξει το 2017 και αυτό της Madrid έως το 2019.

Στο κρεβάτι με τον Ρονάλντο!
TIAGO SOUSA_NO WORDS PRODUCTIONS


Το ξενοδοχείο στη Madeira, στο λιμάνι Funchal

Στο κρεβάτι με τον Ρονάλντο!
TIAGO SOUSA_NO WORDS PRODUCTIONS


To lobby

Στο κρεβάτι με τον Ρονάλντο!
TIAGO SOUSA_NO WORDS PRODUCTIONS


Μια από τις σουίτες

"Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά η ζωή μου δεν θα είναι πάντα αυτή" δήλωσε ο CR7 για τη νέα του δραστηριότητα, πριν προσθέσει ότι "πρέπει να αφοσιωθώ σε αυτό το νέο project και έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, δίπλα μου. Είμαι νέος, αλλά νιώθω ολοκληρωμένος και για αυτό νιώθω ενθουσιασμένος για τη νέα περιπέτεια. Οφείλω να σκεφτώ το μέλλον μου, το γιο μου και την οικογένεια μου".

Η αρχική ιδέα ήταν να γίνει ένα ξενοδοχείο "και το γεγονός ότι ξεκινάμε με τέσσερα είναι τεράστιο βήμα. Είναι σαν να παίζω ποδόσφαιρο για πρώτη φορά και να σκοράρω πολλά γκολ! Είναι ένα τεράστιο project, πολύ διαφορετικό από ό,τι κάνω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος" κατέληξε.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ