SPORTS & GOSSIP

Στο ιταλικό "Πάμε Πακέτο" ο Ντιμπάλα

Στο ιταλικό "Πάμε Πακέτο" ο Ντιμπάλα

Ο σταρ της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε στο αντίστοιχο "Πάμε Πακέτο" της Ιταλίας, κάνοντας έκπληξη σε έναν οπαδό των "μπιανκονέρι", ύστερα από πρόσκληση της συζύγου του δεύτερου. (VIDEO)

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής "C'e posta per te", που είναι η αντίστοιχη του "Πάμε Πακέτο" της Ελλάδας.

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην ιστορία της Λουάνα και του Τζουζέπε, με τη γυναίκα να αποφασίζει να κάνει μία μοναδική έκπληξη στον αγαπημένο της, μεγάλο υποστηρικτή της Γιουβέντους, φέρνοντάς του ως "δώρο" στο στούντιο τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό!

Το ζευγάρι ζει στο Τορίνο, έχει δύο μικρά παιδιά και αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με τον Τζουζέπε να χάνει τη δουλειά και να αναγκάζεται να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του σε μία σοφίτα και να "επιβιώνει" με τη βοήθεια συγγενών και φίλων.

Το μήνυμα όμως που ήθελε να στείλει η Λουάνα στον εκλεκτό της καρδιάς της είναι πως "δεν πρέπει να σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι. Όταν είμαστε μαζί τα πάντα περνούν επειδή τα υλικά πράγματα πάνε και έρχονται και κάποια στιγμή θα έρθει και για μας η σωστή ζωή".

Εκείνος που ανέλαβε μάλιστα να χαρίσει ένα χαμόγελο στον εμφανώς συγκινημένο Τζουζέπε ήταν ο Ντιμπάλα, που του προσέφερε μία φανέλα της "Γιούβε" ως δώρο.

Δείτε το video:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ