SPORTS & GOSSIP

Έτοιμη για το DWTS η Χριστίνα Βραχάλη

Έτοιμη για το DWTS η Χριστίνα Βραχάλη
Βραχάλη

Η γνωστή αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη δέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 και θα πάρει μέρος στο "Dancing with the Stars" που κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου.

Στο “Survivor 2” που αρχίζει σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή τη φορά εκπροσώπηση του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά στο “Dancing With the Stars” θα υπάρχει, με τη γνωστή αθλητικογράφο και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη.

Στις 26 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το “DWTS” στον ΑΝΤ1 και η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία προ ολίγων μηνών παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ είναι έτοιμη να δεχθεί την πρόταση του καναλιού για να συμμετάσχει στο χορευτικό σόου, το οποίο θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή.

Από τον αθλητικό χώρο, δεδομένη θεωρείται επίσης η παρουσία της αθλήτριας ρυθμικής γυμναστικής, Άννυς Πανταζή (αδελφή της Κλέλιας), ενώ πρόταση έχει γίνει και στην γυμνάστρια του ανσάμπλ, Όλγα Πηλιάκη, σύζυγο του... πασίγνωστου παίκτη του Survivor, Στέλιου Χανταμπάκη.

Στην κριτική επιτροπή σίγουρη είναι έως τώρα η παρουσία της Γκαλένα Βελίκοβα και του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Όπως σε κάθε κύκλο, έτσι και στον προσεχή το show του ΑΝΤ1 θα έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ