SPORTS & GOSSIP

Στο Costa Navarino και ο Τόνι Κρόος

Germany's Toni Kroos celebrates after he scored his side's second goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's Toni Kroos celebrates after he scored his side's second goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, επισκέφτηκε το Costa Navarino και γεύτηκε την άνεση και την πολυτέλειά του, όπως έκανε πριν λίγο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν ήταν μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο που επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το Costa Navarino στο πλαίσιο των διακοπών του ενόψει της καινούργιας απαιτητικής σεζόν. Μάλιστα, εκεί υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο στη Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να γίνει για λίγο το επίκεντρο του αθλητικού κόσμου η Μεσσηνία και το διάσημο υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Τόνι Κρόος κινήθηκε στα χνάρια του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, επισκεπτόμενος το Costa Navarino για την ξεκούρασή του. Μετά το Μουντιάλ θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες του και η Ελλάδα αποτέλεσε την επιλογή του. Το αν ζήτησε τη γνώμη του CR7 προτού έρθει στην Ελλάδα, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε...

AP Photo/Frank Augstein

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ