SPORTS & GOSSIP

Σερένα Γουίλιαμς: Ο γάμος του ενός εκατομμυρίου και οι καυτές παρουσίες

Σερένα Γουίλιαμς: Ο γάμος του ενός εκατομμυρίου και οι καυτές παρουσίες

Η Σερένα Γουίλιαμς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξις Οχανιάν, σε έναν υπερπολυτελή γάμο ο οποίος κόστισε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια. Ποιοι βρέθηκαν στην τελετή.

Ήταν ένα από τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς και όλοι οι θαυμαστές της περίμεναν τη συγκεκριμένη στιγμή για αρκετούς μήνες. Ο λόγος για το γάμο της Σερένα Γουίλιαμς με τον Αλέξις Οχανιάν.

Με μία τελετή που κόστισε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια το ζευγάρι έδωσε όρκο αιώνιας πίστης μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Λεπτομέρειες για το γάμος δεν έχουν γίνει γνωστές αφού το ζεύγος είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες από την τελετή. Για αυτό το λόγο μάλιστα απαγορευόταν και η χρήση κινητών τηλεφώνων. Το θέμα του γάμου ήταν εμπνευσμένο από την "Πεντάμορφη και το τέρας", ενώ τα τραπέζια είχαν το όνομα καθενός εκ των 23 Grand Slam τίτλων της.

Από εκεί και πέρα από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει έξω από το χώρο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι στο γάμο ήταν μεταξύ άλλων οι Βένους Γουίλιαμς, Μπιγιόνσε, Κιμ Καρντάσιαν, Έβα Λονγκόρια, Κέλι Ρόουλαντ, Καρολίν Βοζνιάκι, Τζέι Ζεντ και η Άννα Γουίντορ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η 36χρονη τενίστρια και ο 34χρονος σύντροφος της έχουν ήδη πουλήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα στη Vogue.

Photo credits: Arthur Mola/ Willy Sanjuan/ Evan Agostini/ Invision/AP

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ