SPORTS & GOSSIP

Σε ρόλο... dj ο Λίαμ Γκάλαχερ!

Σε ρόλο... dj ο Λίαμ Γκάλαχερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο "Etihad" και υπεύθυνος για την play list πριν, κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα ήταν ο ένθερμος οπαδός των "πολιτών", Λίαμ Γκάλαχερ.

Σε ρυθμούς Champions League ζει το βράδυ της Τρίτης (1/11) το "Etihad" (ή City of Manchester), καθώς η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Ανάμεσα στους θεατές της αναμέτρησης είναι και ο εκκεντρικός ροκ σταρ, Λίαμ Γκάλαχερ, άλλοτε frontman των ΟASIS και πάντα θερμός υποστηρικτής της ομάδας του Γιόσεπ Γκουαρδιόλα. Καθόλου περίεργο το γεγονός της παρουσίας του στις κερκίδες του γηπέδου, όμως αυτή τη φορά περισσότερο σύνθετος ο ρόλος του.

Και αυτό γιατί ο Λίαμ Γκάλαχερ ήταν αυτός που επιμελήθηκε την play list των τραγουδιών που θα έπαιζαν στο γήπεδο πριν, κατά τη διάρκεια (ημίχρονο) και μετά το τέλος του αγώνα. Κάτι που γνωστοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

Σε ρόλο... dj ο Λίαμ Γκάλαχερ!

Rolling Stones, Gorillaz, Kaiser Chiefs, Stereophonics, OASIS, Muse αλλά και... Justin Timberlake, μεταξύ των επιλογών του πάντα ιδιόρρυθμου Λίαμ Γκάλαχερ.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ