SPORTS & GOSSIP

Ψεύτικη η πρόταση γάμου του Μπολτ

Ψεύτικη η πρόταση γάμου του Μπολτ

Δεν το παίρνει το κορίτσι ο Γιουσέιν Μπολτ, παρά την είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου. Δείτε τι συνέβη.

Από το πρωί της Τετάρτης κυκλοφορεί σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου η είδηση ότι ο Γιουσέιν Μπολτ απέσπασε το "ναι" από τη σύντροφό του σε πρόταση γάμου που τις έκανε στα μαγευτικά Μπόρα Μπόρα.

Μία φωτογραφία από το snapchat του Τζαμαϊκανού σπρίντερ με τη φωτογραφία του ζεύγους και τη φράση σε εισαγωγικά "είπε το ναι", μοιάζει να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά από τις πολύκροτες φωτογραφίες του εννέα φορές χρυσού ολυμπιονίκη με διαφορετικές αιθέριες υπάρξεις, που μετά από πάρτι μέχρι πρωίας, κατέληγαν στο κρεβάτι του.

Ψεύτικη η πρόταση γάμου του Μπολτ

Τα ερωτήματα στην υπόθεση ήρθε να λύσει η ιστοσελίδα "TMZ Sports", η οποία επικοινώνησε με τον ατζέντη του 29χρονου σούπερ σταρ, Ρίκι Σιμς, ξετυλίγοντας το κουβάρι της αλήθειας.

Ο Μπολτ όντως βρίσκεται σε διακοπές με την εδώ και δύο χρόνια αγαπημένη του και πρώην Μις Τζαμάικα, Κάσι Μπένετ και όντως είναι πραγματική η φωτογραφία από το snapchat που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αυτό που δεν είναι αληθινό είναι το μήνυμα πάνω στη φωτογραφία, με τον Σιμς να υποστηρίζει ότι πρόκειται για αποκύημα κάποιου "διαδικτυακού τρολ".

Μέχρι να έρθει η διάψευση, πάντως, η "είδηση" είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, μαζί και με το hashtag #putaringonit.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ