SPORTS & GOSSIP

Πρωταγωνίστρια της σειράς ''Office'' αγόρασε μετοχές της Σουόνσι

Mindy Kaling attends the 2017 PaleyFest Fall TV Previews "The Mindy Project" at The Paley Center for Media on Friday, Sept. 8, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Mindy Kaling attends the 2017 PaleyFest Fall TV Previews "The Mindy Project" at The Paley Center for Media on Friday, Sept. 8, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Η Μίντι Κάλινγκ, πρωταγωνίστρια της σειράς ''Office'', ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της Σουόνσι. Ποια γνωστά ονόματα βρίσκονται στο αμερικανικό fund.

Συνήθως ενδιαφέρον για να αποκτήσουν κάποια ομάδα σε ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, όπως η Premier League, δείχνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες.

Στην περίπτωση της Σουόνσι, όμως, αυτό δεν ισχύει 100%. Στο αμερικανικό fund που αγόρασε τις μετοχές των Ουαλών το 2016 βρίσκονται άνθρωποι και από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, τα ονόματα των οποίων δεν είχαν ανακοινωθεί την στιγμή της ολοκλήρωσης του deal.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται η πρωταγωνίστρια της σειράς ''Office'', Μίντι Κάλινγκ, η οποία κατέχει το 1% των μετοχών, όπως αποκαλύφθηκε από έρευνα του ''BBC''.

Η αμερικανική κοινοπραξία έχει και άλλα γνωστά ονόματα στη σύνθεση της. Αυτός που ξεχωρίζει είναι ο παλαίμαχος Αμερικανός ποδοσφαιριστής, Λάντον Ντόνοβαν, ο οποίος έχει σημαντική καριέρα στην Premier League με την φανέλα της Έβερτον.

Η Σουόνσι βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην Premier League, καθώς μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 12 βαθμούς.

Photo Credits: Richard Shotwell/Invision/AP

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ