SPORTS & GOSSIP

Ποια αθλήτρια θεωρεί ο Τραμπ την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο;

Ποια αθλήτρια θεωρεί ο Τραμπ την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο;

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί πως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο προέρχεται απ' τον χώρο του αθλητισμού. Δείτε ποια έχει "κλέψει" την καρδιά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι απ' το πρωί της Τετάρτης (09/11) ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς επικράτησε στην εκλογική διαδικασία της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον. Ο ιδιόρρυθμος πλανητάρχης έχει προσφέρει, κατά το παρελθόν, μερικές ξεχωριστές ατάκες, οι οποίες έχουν κι αθλητικό ενδιαφέρον.

Πριν από τρία χρόνια, ο Τραμπ συναντήθηκε με τον πρώην -πλέον- πρωθυπουργό της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς και του αποκάλυψε την λατρεία του για την τενίστρια Άννα Ιβάνοβιτς.

"Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ στη ζωή. Πραγματικά, η πιο όμορφη", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα. Μάλιστα, ο Ντάτσιτς δεν δίστασε να τον δώσει... στεγνά στα ΜΜΕ, τονίζοντας πως η Ιβάνοβιτς αποτέλεσε το κυριότερο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών.

Ποια αθλήτρια θεωρεί ο Τραμπ την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο;

Ένα χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα το 2014 η Ιβάνοβιτς γνώρισε από κοντά τον Τραμπ, ο οποίος, όπως είναι λογικό, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μία φωτογραφία μαζί της. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σέρβα καλλονή είναι παντρεμένη με τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ απ' το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο αθλητής Ντόναλντ Τραμπ
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ