SPORTS & GOSSIP

"Πικάντικες" αποκαλύψεις από την Πάμελα Άντερσον για την ερωτική ζωή της με τον Ραμί

"Πικάντικες" αποκαλύψεις από την Πάμελα Άντερσον για την ερωτική ζωή της με τον Ραμί
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Συνέντευξη σε γνωστή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης έδωσε η Πάμελα Άντερσον, προχωρώντας μεταξύ άλλων σε... πικάντικες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της με τον Αντίλ Ραμί.

Η Πάμελα Άντερσον είναι μία ηθοποιός που έχει αφήσει το στίγμα της στον ανδρικό πληθυσμό. Η Αμερικανίδα σταρ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Morgan's Life Stories", όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γάμους της, τη σχέση της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, αλλά και το τελευταίο ειδύλλιο με τον αμυντικό της Μαρσέιγ Αντίλ Ραμί.

"Είναι φανταστικό. Φυσικά και τον αγαπώ. Ίσως δεν έπρεπε να μιλάμε γι' αυτόν, επειδή δεν μπορώ, δεν έχω φίλτρο. Περνάω υπέροχα στη Γαλλία. Νοιάζομαι για εκείνον και τα πάμε καλά. Είναι σημαντικό να τα πάμε καλά αυτήν τη στιγμή. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κρατήσει αυτός ο κόσμος μου με τον τρόπο που πηγαίνει", δήλωσε αρχικά.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε σε πιο... πικάντικες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της με τον συμπαίκτη του Κώστα Μήτρογλου. "Μου αρέσει ο Ραμί να μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι καμαριέρα", είπε.

Η 50χρονη και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχουν σχέση εδώ και μερικούς μήνες, με την Πάμελα να έχει βρεθεί αρκετές φορές στα επίσημα του "Βελοντρόμ" για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ