SPORTS & GOSSIP

Πεθερά και νύφη αγωνιούν για τον Ρονάλντο

Πεθερά και νύφη αγωνιούν για τον Ρονάλντο

O Kριστιάνο Ρονάλντο ετοιμαζόταν να εκτελέσει το πέναλτι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάλαγα, την ώρα που η σύντροφος του και η μητέρα του αγωνιούσαν στις εξέδρες. (VIDEO)

Η σύντροφος και η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο υπάρχει κάτι που τις ενώνει: Η αγάπη τους για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στις εξέδρες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" το βράδυ του Σαββάτου (25/11) προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των "μερένγκες" με τη Μάλαγα.

Στο 76ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 2-2, η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ρονάλντο. Ο Ρομπέρτο αρχικά έσωσε, ωστόσο ο Πορτογάλος πήρε... το ριμπάουντ και "έγραψε" το 3-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Το γκολ του CR7 προκάλεσε ανακούφιση στον κόσμο των Μαδριλένων και φυσικά στις δύο γυναίκες, οι οποίες έζησαν με αγωνία τη στιγμή της εκτέλεσης. Μάλιστα, η Ντολόρες Αβέιρο προτίμησε να γυρίσει την πλάτη, περιμένοντας να μάθει την κατάληξη της φάσης από τις αντιδράσεις του κόσμου, σε αντίθεση με τη νύφη της που της έκανε νόημα όταν τελικά όλα πήγαν κατ'ευχήν.

Δείτε στο video τις αντιδράσεις των δύο γυναικών.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ