SPORTS & GOSSIP

Πάμελα, η μόνη WAG που αγκάλιασε το Παγκόσμιο Κύπελλο

Pamela Anderson arrives at the U.S. Premiere of "Baywatch" at Lummus Park on Saturday, May 13, 2017, in Miami Beach, Fla. (Photo by Omar Vega/Invision/AP)
Pamela Anderson arrives at the U.S. Premiere of "Baywatch" at Lummus Park on Saturday, May 13, 2017, in Miami Beach, Fla. (Photo by Omar Vega/Invision/AP) OMAR VEGA/INVISION/AP

Η σύντροφος του Αντίλ Ραμί, Πάμελα Άντερσον, δεν πανηγύρισε απλά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία, αλλά ήταν και η μόνη WAG που αγκάλιασε το τρόπαιο! (PHOTO)

Ο Αντίλ Ραμί ταξίδεψε στη Ρωσία με την αποστολή της Γαλλίας, δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το βράδυ της Κυριακής (15/7) στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής. Μπορεί να μη συμμετείχε ενεργά στο ταξίδι των "τρικολόρ" μέχρι την κορυφή, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία της ομάδας. Και δεν ήταν μόνος, αφού είχε στο πλευρό του την επί ένα χρόνο σύντροφό του, Πάμελα Άντερσον.

Η 51χρονη σταρ ήταν η πιο τυχερή WAG, αφού κράτησε το πολύτιμο τρόπαιο και πόζαρε όλο χάρη πλάι στον 32χρονο που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Κεντρική photo: Omar Vega/Invision/AP

Τη φωτογραφία εξασφάλισε δημοσιογράφος της γαλλική Parisien:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ