SPORTS & GOSSIP

Όταν ο Κρέσπο έκανε όργια

Όταν ο Κρέσπο έκανε όργια
2014 GETTY IMAGES

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Podemos Hablar" φιλοξενήθηκε ο Ερνάν Κρέσπο και μίλησε ανοιχτά για την εποχή που έκανε όργια. Όχι στο γήπεδο. (video)

O Ερνάν Κρέσπο διένυσε μια σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως οι Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι και Μίλαν, όμως στα 42 του έφτασε η στιγμή να αποκαλύψει τα μυστικά του για τον τρόπο που σκόραρε... εκτός γηπέδων.

Ο 42χρονος Αργεντίνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Podemos Hablar" του καναλιού "Telefe" και δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις όταν ρωτήθηκε για τις ερωτικές περιπέτειες που είχε σε μικρότερη ηλικία, αποκαλύπτοντας όργια στα οποία συμμετείχε όταν ήταν " νεαρός και διάσημος".

Ο παρουσιαστής έριξε τη... ζαριά του, ρωτώντας τον Κρέσπο αν έχει λάβει μέρος σε ερωτικές περιπτύξεις που συμπεριλάμβαναν περισσότερες από δύο παρτενέρ και ο Αργεντίνος δεν δίστασε να παραδεχθεί τις "εκτελεστικές" του ικανότητες.

"Ναι, αλλά λίγα θα σας πω. Φανταστείτε μόνο ότι πάντα ήταν περισσότερες οι γυναίκες. Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στα 27 και είχα κάνει το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο μου στα 18.

Ξέρεις τότε. Νέος, διάσημος, κάνεις τα πάντα. Μάλλον, όχι τα πάντα. Αλλά δοκιμάζεις πράγματα, το απολαμβάνεις". Μέγας σκόρερ ο Ερνάν...



TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ