SPORTS & GOSSIP

Οι πρωταγωνιστές του "Game of Thrones" στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ

Οι πρωταγωνιστές του "Game of Thrones" στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, αφού δύο εκ των πρωταγωνιστών του "Game of Thrones" τούς επισκέφθηκαν στην προπόνηση. (PHOTOS)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (17/07) προπόνησης τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό επιτελείο περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού το προπονητικό κέντρο επισκέφθηκαν δύο εκ των πρωταγωνιστών του "Game of Thrones".

Συγκεκριμένα, ο John Bradley κι ο Joe Dempsie που υποδύονται τους Samwell Tarly και Gendry στη δημοφιλή σειρά φωτογραφήθηκαν, μεταξύ άλλων, με τους Ζοζέ Μουρίνιο, Νταβίντ ντε Χέα και Κρις Σμόλινγκ. Μάλιστα, ο Bradley αποκάλυψε πως είναι και φίλαθλος της Γιουνάιτεντ, ευχαριστώντας τους ιθύνοντες του συλλόγου για την ευκαιρία που του έδωσαν να δει από κοντά τα ινδάλματά του.

Θυμίζουμε πως ο 7ος κύκλος του "Game of Thrones" έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (16/07) στις ΗΠΑ και έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τα recap κάθε επεισοδίου μέσα απ' το PopCode, αλλά και να συμμετέχετε στη συζήτηση μέσα απ' το live chat.

Δείτε τις PHOTOS:

Photo Credits: Manchester United Twitter

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ