SPORTS & GOSSIP

Οι αθλητές που έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο

Οι αθλητές που έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο
ASSOCIATED PRESS

Ο γάμος της χρονιάς είναι μόλις δύο ημέρες μακριά και όλα κυλούν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι προκειμένου τίποτε να μην πάει στραβά και να τηρηθεί το βασιλικό πρωτόκολλο κατά γράμμα.

Όλοι βρίσκονται υπ' ατμόν για τον βασιλικό γάμο με τον πρίγκιπα Harry και την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan Markle να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενόψει του παραμυθένιου γάμου τους, ο οποίος θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor.

Βασιλείς και πρίγκιπες, ηθοποιοί, πολιτικοί, αθλητές είναι μερικές μόνο κατηγορίες ατόμων που απαρτίζουν τη λίστα των εκλεκτών καλεσμένων και ανάμεσά τους βρίσκονται πολλά γνώριμα σε μας πρόσωπα.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων και το αναλυτικό πρόγραμμα που καθορίζει πότε αναμένονται να φτάσουν οι καλεσμένοι στο χώρο που θα γίνει η τελετή, πότε οι βασιλείς και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Οι καλεσμένοι, λοιπόν, αναμένονται να φτάσουν από τις 11:30 το πρωί μέχρι και τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς οι αθλητές που αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους είναι και οι:

DAVID & VICTORIA BECKHAM

Οι αθλητές που έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο
JONATHANSHORT/INVISION/AP

Το δεύτερο πιο λαμπερό ζευγάρι στη Βρετανία -μετά τους μελλόνυμφους- θα είναι εκεί. Το ζεύγος Μπέκαμ θα είναι ασφαλώς στο μυστήριο, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Βικτόρια μιλώντας τον περασμένο μήνα στο Late Night Show του James Corden.

SERENA WILLIAMS

Οι αθλητές που έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο
ASSOCIATED PRESS

H διάσημη τενίστρια και στενή φίλη της μέλλουσας πριγκίπισσας, Serena Williams έχει λάβει την πρόσκλησή της και θέλει πάρα πολύ να παρευρεθεί στον βασιλικό γάμο. Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συγκεκριμένα το Ιταλικό Open στη Ρώμη που διεξάγεται από τις 14-20 Μαΐου φαίνεται να τις ανέτρεψε προς στιγμήν τα σχέδια. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six, η ίδια αποσύρθηκε από το τουρνουά και έτσι όλα δείχνουν πως θα παρευρεθεί κανονικά στο γεγονός της χρονιάς.

NACHO FIGUERAS

Οι αθλητές που έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο
BRIANDOWLING/INVISION/AP

O Nacho Figueras είναι ένας Αργεντινός παίκτης polo και στενός φίλος του πρίγκιπα Harry. Φυσικά, η φιλική σχέση που διατηρεί με τον γαλαζοαίματο τον έβαλε αυτομάτως στη λίστα με τους καλεσμένους. Αναμένεται, λοιπόν, να παραστεί στον γάμο προκειμένου να μοιραστεί κι αυτός τη χαρά του φίλου του.

ANTHONY JOSHUA

Οι αθλητές που έχουν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο
VIANNEYLECAER/INVISION/AP

Ο διάσημος Βρετανός μποξέρ αναμένεται να είναι από τους πρώτους που θα φτάσουν στον γάμο αν σκεφτούμε την πρότασή του να γίνει κουμπάρος του πρίγκιπα Harry. Ο ίδιος μέσω twitter συνεχάρει τον φίλο του και με ένα υστερόγραφο αυτοπροτάθηκε για την κουμπαριά. Γίνεται να λείπει, λοιπόν;

Τα βρετανικά μέσα αρκούνται στο να δώσουν αυτές τις ελάχιστες πληροφορίες αναφορικά με τους καλεσμένους του αθλητικού χώρου.

Επομένως, αναμένουμε να δούμε στην τελετή πλέον, ποιοι θα είναι τελικά αυτοί που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον πρίγκιπα Harry και την ηθοποιό Meghan Markle.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ