SPORTS & GOSSIP

Ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Ομόνοιας με καλεσμένο τον Αντύπα!

Ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Ομόνοιας με καλεσμένο τον Αντύπα!

Η Ομόνοια θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο χορό στις 21 Δεκεμβρίου, έχοντας για καλεσμένο τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Αντύπα. Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο χορό πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 21 Δεκεμβρίου η Ομόνοια. Όμως, αυτή τη φορά, η κυπριακή ομάδα έκρυβε μία έκπληξη για τους φίλους τους, αφού καλεσμένος στην εκδήλωση είναι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Αντύπας.

Η ανακοίνωση:

Με καλεσμένο τον Αντύπα και το 10μελες του σχήμα, θα πραγματοποιηθεί ο Χριστουγεννιάτικος χορός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο "Pavilion", στη Λευκωσία, την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:00.

1η σειρά: 60 ευρώ το άτομο, με φαγητό (μπουφέ) και απεριόριστο Κυπριακό ποτό (εκτός ζιβανίας). Κάθε έξι άτομα, δωρεάν μία φιάλη βότκα ή ουίσκι.

2η σειρά: 50 ευρώ το άτομο, με φαγητό (μπουφέ) και απεριόριστο Κυπριακό ποτό (εκτός ζιβανίας). Κάθε έξι άτομα, δωρεάν μία φιάλη βότκα ή ουίσκι.

3η σειρά: 40 ευρώ το άτομο, με φαγητό (μπουφέ) και απεριόριστο Κυπριακό ποτό (ζιβανίας). Κάθε έξι άτομα, δωρεάν μία φιάλη βότκα ή ουίσκι.

Μπαρ: 30 ευρώ το άτομο. Κάθε τέσσερα άτομα δωρεάν μία φιάλη βότκα ή ουίσκι.

Photo Credits: Action Images

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ