SPORTS & GOSSIP

Ο Τζέιμς παρέα με τον Στουράρο στην Μύκονο

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον μέσο της Γιουβέντους, Στέφανο Στουράρο, ο οποίος βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές.

Ο Μάικ Τζέιμς τήρησε την... υπόσχεσή του και λίγες ώρες μετά τη φιέστα του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στη Μύκονο προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Μάλιστα, στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον μέσο της Γιουβέντους, Στέφανο Στουράρο. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία στο Instagram απ' την κοινή παρουσία τους σε νυχτερινό κέντρο του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμς τρέφει ιδιαίτερα συμπάθεια για τη "Γηραιά Κυριά", την οποία υποστήριξε φανατικά στον τελικό του Champions League. Απ' την άλλη πλευρά, ο Στουράρο είναι θαυμαστής του Μάικλ Τζόρνταν, αν κρίνουμε απ' το tattoo που έχει "χτυπήσει" στο αριστερό χέρι.

Δείτε την ανάρτηση του Αμερικανού:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ